Portalul judetului Salaj
Sectiuni
Catalog firme Hoteluri & Pensiuni Restaurante Imobiliare Auto Diverse Contact
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Reclama
Stiri de sfarsit de an!
Adaugat pe 28 decembrie 2011.

Navigare:
· Inapoi la pagina de stiri
· Inapoi la pagina principala

Alte stiri recente:
· Stiri
· Stiri
· Stiri
· Stiri
· Stiri

La Zalau, doar artificii !!! 

Pentru noaptea dintre ani, autoritatile s-au rezumat la prezentarea doar a unui spectacol de artificii, de zece minute, in zona centrala a municipiului Zalau, pentru care s-au alocat 6.200 de lei. Locuitorii din Cehu Silvaniei vor avea si ei parte de artificii la miezul noptii, timp de zece minute, in Parcul Central, distractie pentru care s-au prevazut 4.000 de lei din fondurile locale. La Jibou, pentru spectacolul de artificii, care va dura tot zece minute se cheltuiesc doar 38 de milioane de lei. La Simleu Silvaniei focul de artificii va degreva bugetul local de suma de 6.500 de lei, la care se adauga peste 1.000 de lei pentru cele 84 de sticle de sampanie. Simleuanii care se vor afla la cumpana dintre ani in parcarea mare din centrul urbei vor fi serviti cu un pahar de sampanie si vor fi felicitati de primar, care va folosi acest prilej pentru a transmite traditionala urare de "La multi ani!" cetatenilor, gest la care se vor alatura si elevi de la Clubul Copiilor. 


Concertul de Anul Nou de la Viena!

Prima zi a Noului An este marcata în mod traditional printr-un eveniment muzical de exceptie transmis si la noi si asteptat un an întreg de iubitorii de muzica clasica.

Conform site-ului Filarmonicii din Viena, în 2012, la pupitrul Orchestrei se va afla dirijorul de origine letona Mariss Jansons, care îi succede austriacului Franz Welser Möst, noul director muzical general al Operei de Stat din Viena, care a putut fi urmarit dirijând traditionalul concert al Filarmonicii vieneze în 1 ianuarie 2011.

Director muzical al Orchestrei Concertgebouw din Amsterdam si dirijor principal al Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii Bavareze, Mariss Jansons, a fost apreciat deopotriva de public si de critica pentru concertul traditional de Anul Nou de la Musikverein, din capitala Austriei, si în 2006.

Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, considerat a fi cel mai mediatizat concert de muzica clasica din lume, va fi transmis în direct de televiziunile din peste 70 de tari.

 În România, evenimentul din 1 ianuarie 2012 va fi preluat în transmisiune directa, între orele 12.15 si 14.45, de TVR 1 si de Radio România Muzical.


Trofeul Maramures - editia a XII-a - handbal feminin

In Sala Polivalenta din Baia Mare a avut loc in perioada 28-29 decembrie, editia a XII-a a Trofeului Maramures la handbal feminin, turneu international la care au participat echipele: Bekescsaba Elöre NKSE (Ungaria), “U” Jolidon Cluj Napoca, HC Zalau si HCM Baia Mare.

Cu trei victorii din tot atatea partide sustinute, echipa HC Zalau a castigat turneul.

Precedentele editii ale competitiei au fost câstigate de HCM Baia Mare - 4 editii, "U" Jolidon Cluj Napoca - 3 editii, Ferencvaros Budapesta (Ungaria), Hodmezövasarhely (Ungaria), Dunarea Braila si Rulmentul Brasov - câte o editie.

Rezultatele complete: HCM Baia Mare - U Jolidon Cluj 23 - 19, HC Zalau - ENKSE Bekescsabai 29 - 18, HC Zalau - U Jolidon Cluj 29 - 26, HC Zalau - ENKSE Bekescsabai 26 - 29, U Jolidon Cluj - ENKSE Bekescsabai 29 - 24, HCM Baia Mare - HC Zalau 20 - 21.


Zilele libere oficiale din 2012.

In 2012 vom avea noua zile libere fata de cinci câte au fost în 2011. În Romania, Codul Muncii prevede 11 zile libere, legal. Mai nou, a fost propusa ca zi libera si 24 ianuarie.

Dintre zilele libere legale, doua pica întotdeauna duminica (prima zi de Pasti si prima zi de Rusalii), potrivit Codului Muncii.

Anul Nou
1 ianuarie 2012 – duminica
2 ianuarie 2012 – luni
24 ianuarie 2012 – marti – ultima dintre zilele libere propusa si votata de Senatul României

Pastele
15 aprilie 2012 – duminica
16 aprilie 2012 – luni

Ziua Internationala a Muncii
1 mai 2012 – marti

Rusalii
3 iunie 2012 – duminica
4 iunie 2012 – luni

Adormirea Maicii Domnului
15 august 2012 –miercuri

Sfântul Apostol Andrei
30 noiembrie – vineri – propusa de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Ziua Nationala a României
1 decembrie 2012 – sâmbata

Craciunul
25 decembrie 2012 – marti
26 decembrie 2012 – miercuri

Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Magazin Salajean Lenjerie Sexy Anunturi Sibiu Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare
You must set the ad_network_ads_405.txt file to be writable (check file name as well).