Portalul judetului Salaj
Sectiuni
Catalog firme Hoteluri & Pensiuni Restaurante Imobiliare Auto Diverse Contact
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Reclama
Loteria Vizelor pentru SUA
Adaugat pe 23 septembrie 2006.

Navigare:
· Inapoi la lista de articole
· Inapoi la pagina principala

       In intervalul 4 octombrie - 3 decembrie 2006 ( pana la ora 19,00 ) cetatenii romani pot sa participe la Loteria Vizelor pentru SUA - editia 2008.

         Candidaturile se depun exclusiv prin internet la adresa http://dvlottery.state.gov/. Nu se mai accepta candidaturi pe hartie. Se recomanda totodata sa nu se amane depunerea candidaturilor pentru ultima saptamana, deoarece suprasolicitarea serverelor poate conduce la aparitia unor intarzieri si erori in procesare.

         Conditiile de participare sunt foarte simple :

 • solicitantii trebuie sa fie cetateni ai tarilor acceptate in DV 2008( nativi sau prin casatorie). Romania este printre tarile acceptate;
 • solicitantii trebuie sa satisfaca cerintele minime de educatie sau profesionale. Adica Bacalaureat sau echivalent ori cel putin doi ani de munca intr-o ocupatie care a necesitat minimum doi ani de pregatire sau formare in activitate;  
 •  Aplicantii trebuie sa completeze cu exactitate  formularul si sa trimita o fotografie digitala cu dimensiunile cerute de regulament. 

 •  Daca apar erori, aplicatia nu va participa la tombola.

 • Scrieti numele corect fara sa incurcati numele de familie (last name) cu prenumele (first name).

 • Nu completati formularul cu diactrice specifice limbii romane. Nu sunt recunoscute decat literele din alfabetul englez.

 • In cazul in care aveti familie, aplicatia trebuie sa includa fotografii recente ale sotului sau sotiei, ale tuturor copiilor de pana la 21 de ani, indiferent daca sunt copii naturali, vitregi sau adoptati.

 • Familiile isi pot mari sansele de emigrare deoarece programul permite ca si sotul si sotia sa trimita formulare pentru aplicare.

 • Fotografia trebuie sa fie in format JPEG si sa aiba urmatoarele dimenisuni: 320 pixeli inaltime, 240 pixeli latime si 24 biti de culoare (editati fotografia folosind programul "Photoshop").

 • Fondul trebuie sa fie deschis, neincarcat, iar persoana fotografiata sa reprezinte peste 50a din suprafata imaginii.

 • Daca scanati o fotografie obisnuita, ea trebuie sa aiba dimensiunea de 50 de milimetri pe 50 de milimetri (50X50). Trebuie scanata la o rezolutie de 150 dpi (puncte per inch) si cu "adancime" de culoare de 24 de biti.

  Sursa:
  www.loteriavizelor.com

      Participarea la Loteria Vizelor este gratuita. Guvernul american nu recurge la consultanti sau servicii private pentru programul DV.

      Orice intermediari sau alte persoane care se ofera sa acorde asistenta in pregatirea candidatilor DV o fac fara autoritatea sau consimtamantul Departamentului de Stat al SUA.

Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Magazin Salajean Lenjerie Sexy Anunturi Sibiu Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare
You must set the ad_network_ads_405.txt file to be writable (check file name as well).