Portalul judetului Salaj
Sectiuni
Catalog firme Hoteluri & Pensiuni Restaurante Imobiliare Auto Diverse Contact
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Reclama
Vizita Presedintelui in Salaj
Adaugat pe 7 noiembrie 2009.

Navigare:
· Inapoi la lista de articole
· Inapoi la pagina principala

    Presedintele a vizitat Salajul.

Presedintele Traian Basescu, aflat in campanie electorala, a trecut prin judetul Salaj, duminica, 25 octombrie. Prezent la Zalau, unde s-a intalnit cu propriii sustinatori, presedintele in exercitiu a facut referiri si la programul economic al viitorului Guvern. Traian Basescu a precizat ca Romania a fost afectata de criza prin efectul crizei globale, iar daca e sa discute despre programul anticriza al Guvernului Romaniei, el a avut un singur obiectiv, diminuarea efectelor crizei.

Traian Basescu a spus ca nu exista solutii miraculoase pentru Romania, deoarece ea nu are o economie de tip locomotiva, care  sa tracteze economia europeana.

"Suntem dependenti in reluarea cresterii economice, de ce se intampla in marile economii europene cum ar fi Germania, Franta, Marea Britanie, Italia si Spania. Daca am da drumul la curs undeva aproape de 5 lei la un euro exporturile ar putea creste fata de situatia actuala, dar am lovi crunt populatia prin afectarea puterii de cumparare, iar salariile si pensiile ar deveni mult mai mici", a spus seful statului. "Solutia pentru iesirea din criza a Romaniei este agricultura".

Totodata, presedintele a sugerat ca perioada de acordare a indemnizatiei de somaj ar trebui sa creasca cu inca trei luni, deoarece  prevede ca Romania va iesi din criza in anul 2010, iar perioada de inca trei luni ar ajuta oamenii care raman fara loc de munca sa treaca peste varful crizei.

Cat priveste relatia cu presa, presedintele a declarat:  "Nu as vrea sa fie considerat un atac la presa, eu nu atac niciodata presa, doar ea pe mine. Vreau sa va spun ca ce masuri ia guvernul nu poate scoate tara din criza economica pentru ca criza nu are sediul in Romania".

Vizita in judetul Salaj a continuat dupa-amiaza, cand presedintele Traian Basescu s-a deplasat la Simleu Silvaniei, unde s-a intalnit cu simpatizantii.

Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Magazin Salajean Lenjerie Sexy Anunturi Sibiu Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare
You must set the ad_network_ads_405.txt file to be writable (check file name as well).