Portalul judetului Salaj
Sectiuni
Catalog firme Hoteluri & Pensiuni Restaurante Imobiliare Auto Diverse Contact
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Reclama
Toate apelurile telefonice si SMS-urile vor fi monitorizate
Adaugat pe 22 septembrie 2006.

Navigare:
· Inapoi la lista de articole
· Inapoi la pagina principala

    Operatorii de telecomunicatii, precum si furnizorii de internet vor avea obligatia ca dupa data de 15 martie 2007sa retina toate datele cu privire la traficul de comunicatii, a declarat ministrul comunicatiilor, Zsolt Nagy.
    Ministrul Nagy a mai precizat ca directiva europena de retinere a datelor vizeaza prevenirea actelor de terorism. El a explicat ca in urma retinerii acestor date se pot urmari anumite apeluri si chiar poate fi indentificata reteaua care a efectuat aceste apeluri.
    Potrivit acestuia, pentru telefonie, perioada de retinere va fi de 6 luni, iar pentru Internet de 36 de luni. In plus, Zsolt Nagy a declarat ca aceasta directiva nu prevede retinerea continutului apelurilor.
Directiva europeana va intra in vigoare la 15 martie 2007 si fiecare stat membru UE o va transpune in legislatia nationala printr-un act normativ special.
    Aceasta obligatie va fi aplicata tuturor operatorilor de comunicatii electronice, telefonie, Internet, VoiIP, etc. in vederea localizarii initiatorului apelului, a initiatorului, durata apelului si destinatia, insa nu si continutul.

Sursa: Banii Nostri

Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Magazin Salajean Lenjerie Sexy Anunturi Sibiu Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare
You must set the ad_network_ads_405.txt file to be writable (check file name as well).