Portalul judetului Salaj
Sectiuni
Catalog firme Hoteluri & Pensiuni Restaurante Imobiliare Auto Diverse Contact
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Reclama
ALEGETI CUM SA FIE FOLOSIT 2% DIN IMPOZIT!
Adaugat pe 18 martie 2008.

Navigare:
· Inapoi la lista de articole
· Inapoi la pagina principala

Ce reprezinta 2%?

 

Contribuabilii persoane fizice pot dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual datorat Statului, conform Art. 57 alin. (4) si Art. 84 alin. (2) din Ordonanta  de Urgenta a Guvernului nr.138/2004 pentru modificarea si completarea Legii privind Codul Fiscal nr. 571/2003 si aplicata prin Legea nr. 163/2005.

Astfel persoanele fizice pot sponsoriza entitatile nonprofit care functioneaza conform OG 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

 Cine dispune?

Dumneavoastra, contribuabilul:

Puteti directiona 2% din impozitul datorat pe venitul anual catre o asociatie sau fundatie prin completarea Anexei 230 de la formularul de Declaratie de impozit pe venitul anual.
 
Cat cheltuiti?

Nimic!

Aceasta suma este o parte a bugetului de stat care este directionata de catre dumneavoastra catre o asociatie sau fundatie.

Astfel va puteti implica fără nici un fel de costuri suplimentare, în susținerea unor cauze sociale importante.

 De cand?

Pentru anul fiscal 2007 (1 ianuarie-31 decembrie 2007).

Termenul de depunere a declaratiei de venit global este 15 mai 2008.

 Cui directionati acesti bani?

 Centrul Step by Step  pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala  (CEDP) este o organizatie neguvernamentala, inregistrata ca persoana juridica in martie 1998.

In Romania, a debutat in 1994, sub numele de Head Start, la initiativa Fundatiei pentru o Societate Deschisa, programul de educatie alternativa.  Din 1995 programul a luat numele de Step by Step. Din anul 1998 CEDP a preluat coordonarea acestui program, respectand si cultivand Conventia Drepturilor Copilului. Aplicarea programului a fost reglementată de Convenția semnată în iunie 1994 cu Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEC), convenție reactualizată în fiecare an școlar pe măsura extinderii programului.

 

Fiind o organizatie nonprofit, resursele nostre sunt limitate iar marea majoritate a activitatilor noastre sunt realizate prin sponsorizari si donatii.

 Pentru ce?

Spre deosebire de stat, noi va spunem ce se intampla cu impozitele voastre

Toate programele oferite de CEDP Step by Step vin in sprijinul copiilor si familiilor defavorizate si ofera solutii viabile pentru prevenirea abandonului, reintegrarea copiilor in famile, scoala si societate.

In acest sens CEDP Step by Step dezvolta mai multe programe care sa acopere problematica deosebit de complexa din domeniul educatiei si protectiei copilului.


 Ne-ar onora sa ne fiti alaturi!  

 Cum se procedeaza?

Persoanele fizice care au realizat, in anul 2006, venituri din salarii si care solicita virarea unei sume de pana la 2% din impozitul anual catre Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala  (CEDP) completeaza in Declaratia de venit global, Anexa 230: "Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual". La cerere se anexeaza cate o copie dupa formularul 210 "Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii". Cod 14.13.04.13. Declaratia de venit global se depune la Administratia Finantelor Publice personal sau prin posta.

 Cand ajung banii in contul organizatiei?

Virarea acestor sume catre organizatie se face de organul financiar competent, respectiv Administratia Finantelor Publice, pana la data de 31 decembrie 2008.

Veti sti daca ati fost de folos?

Bineinteles!

Daca Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala  (CEDP) Step by Step se va bucura de increderea si sprijinul dumneavoastra, va anunta public suma virata in contul asociatiei si modul in care a fost cheltuita.
 

Formularul il puteti descarca de aici...

 Care sunt datele ?

Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala  (CEDP)

Codul de identificare fiscala (codul fiscal):  10405052

Contul organizatiei in format IBAN:  RO39BRDE445SV00220534450

deschis la BRDE, Agentia Floreasca.

Tel: 0317102929/30

Fax: 021316 67 74

E-mail: roxana.avram@stepbystep.ro Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.

Website: www.stepbystep.ro

Pentru mai multe informatii legate de activitatile noastre, va rugam nu ezitati a ne contacta! Va multumim!
 

Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Magazin Salajean Lenjerie Sexy Anunturi Sibiu Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare
You must set the ad_network_ads_405.txt file to be writable (check file name as well).