Portalul judetului Salaj
Sectiuni
Catalog firme Hoteluri & Pensiuni Restaurante Imobiliare Auto Diverse Contact
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Reclama
Moto GP - Germania
Adaugat pe 14 iulie 2007.

Navigare:
· Inapoi la lista de articole
· Inapoi la pagina principala

  Grand Prix-ul Germaniei

 

15/07/2007GP  GermaniaCircuitul de la Sachsenring

 

Moto GP:

Pilotul spaniol Dani Pedrosa (Honda) a câștigat duminică Grand Prix-ul de motociclism al Germaniei la categoria 500 cc, urmat de Loris Capirossi și Nicky Hayden. Valentino Rossi, plecat de pe pozitia a sasea a abandonat, in turul 5, in urma unei cazaturi, iar liderul clasei 500 cmc, Casey Stoner a terminat cursa pe pozitia a 5-a.

Clasa 250 cc:

La clasa 250 cc s-a impus pilotul japonez  H.AOYAMA, urmat de M.KALLIO si A.DE ANGELIS. Victoria a fost obtinuta in ultimul tur, cand Aoyama a reusit sa-l depaseasca pe de Angelis in ultima curba, intr-un finish electrizant.

 

Clasa 125 cc:

Robert Mureșan a fost din nou aproape de clasarea în puncte la Marele Premiu de motociclism viteză al Germaniei, disputat pe circuitul de la Sachsenring.

Pornit de pe locul 20 în cursa de la clasa 125 de centimetri cubi, românul de la Derbi a urcat trei poziții și a terminat pe 17, la numai două locuri de puncte.

Este a doua performanță din carieră pentru pilotul de 16 ani, care a mai reușit un loc 16 în Grand Prix-ul Marii Britanii de la Donington Park.

Maghiarul de la Aprilia Gabor Talmacsi este noul lider al clasamentului general după succesul din Germania, acolo unde a fost urmat pe podium de japonezul Koyama și spaniolul Faubel.


Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Magazin Salajean Lenjerie Sexy Anunturi Sibiu Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare
You must set the ad_network_ads_405.txt file to be writable (check file name as well).