Portalul judetului Salaj
Sectiuni
Catalog firme Hoteluri & Pensiuni Restaurante Imobiliare Auto Diverse Contact
Autentificare
· Parola uitata?
· Inregistrare
Reclama
Cum puteti adauga un eveniment?
Adaugat pe 24 august 2005.

Navigare:
· Inapoi la lista de articole
· Inapoi la pagina principala

Site-ul nostru a fost gandit sa se prezinte intr-un mod cat mai deschis vizitatorilor si mai ales membrilor sai. De aici si ideea sa le permitem acestora adaugarea de evenimente sau party-uri intr-un mod pe cat se poate de simplu si accesibil. Ne gandim aici la proprietarii de localuri sau obiective orientate spre petrecerea timpului liber sau simpli vizitatori care doresc sa revada evenimentul organizat in barul sau clubul preferat pe paginile site-ului nostru.

Concret, ce trebuie sa faceti pentru a putea adauga un eveniment in baza noastra de date? Un prim pas ar fi inregistrarea ca membru in portalul nostru (daca nu sunteti inca), iar apoi solicitarea printr-un mesaj a statului de "organizator de evenimente" (nu uitati sa precizati numele de utilizator ales la pasul anterior). Acest statut se va traduce prin aparitia unui link in cadrul paginii "Contul meu", care va va permite introducerea detaliilor unui eveniment. Dupa adaugare inregistrarea despre eveniment va avea nevoie doar de aprobarea echipei noastre (acest lucru se va intampla in mai putin de 24 de ore de la adaugare in timpul zilelor lucratoare) si va fi imediat vizibil pe prima pagina a site-ului.

Mentionam ca totul este gratuit, si vom fi mai mult decat bucurosi sa gazduim informatiile despre evenimentele dumneavoastra!

In acelasi mod pentru a adauga un anunt va invitam mai intai sa va inregistrati ca membru in portalul nostru (daca nu sunteti inca), dupa care in cadrul paginii "Contul meu", veti putea adauga propriile anunturi imobiliare, auto sau diverse.

Pentru ca reclama ta sa apara mai jos contacteaza-ne folosind pagina de contact

Magazin Salajean Lenjerie Sexy Anunturi Sibiu Anunturi Baia Mare Agentii Imobiliare Baia Mare
You must set the ad_network_ads_405.txt file to be writable (check file name as well).